вторник, 1 ноября 2011 г.

Всеукраїнська правова осіння школа "Шлях до успіху молодого юриста"

З 21 по 23 жовтня ц.р. в м.Ірпінь (Київська обл.) на базі навчального комплексу Національної академії податкової служби України відбулася вже традиційна осіння правова школа, організатором якої виступив Український молодіжний правничий союз.

Всеукраїнська правова осіння школа «Шлях до успіху молодого юриста» - це захід всеукраїнського масштабу, який проходив уже третій на базі Національного університету ДПС України, що в м. Ірпіні.
Школа націлена на аудиторію активних, цілеспрямованих студентів-правників, членів студентського самоврядування юридичних навчальних закладів та факультетів. Ця Школа стала хорошим проектом і унікальною можливістю для кожного її учасника. Вона покликана забезпечити студентам закріпити той багаж знань, який у них є, практичними порадами фахівців та особистою участю у штучно змодельованих юридичних ситуаціях, які потребують вирішення. До того ж, кожен з учасників мав змогу поспілкуватися з практикуючими юристами, поділитися власним, раніше отриманим досвідом юридичної роботи, із колегами-студентами.

Офіційне відкриття Всеукраїнської правової осінньої школи «Шлях до успіху молодого юриста» відбулося 21 жовтня 2011 року у конференц-залі Національного університету ДПС України. Захід було відкрито віце-президентом Українського молодіжного правн
ичого союзу, членом Союзу юристів України, керівником даного проекту – Клименком Олександром Ігоровичем. Олександр привітав учасників Школи, президію, яка складалася із почесних гостей, подякував за підтримку партнерам та організаторам заходу а також коротко розповів про план роботи Школи. Зазначив про проведення майстер-класів на актуальні теми відомими юристами-практиками.

Серед почесних гостей на відкритті був присутній ректор Національного університету Державної податкової служби України, народний депутат України, доктор економічних наук, Заслужений економіст України – Мельник Петро Володимирович, президент Української іноземної юридичної колегії, голова Громадської ради при Міністерстві юстиції України та Державної реєстраційної служби України, заступник Голови союзу юристів України, Заслужений юрист України - Курдельчук Данило Маркович, президент Українського молодіжного правничого союзу, радник Міністра юстиції України, партнер міжнародної юридичної фірми «Фінеко», Заслужений юрист України - Богатир Володимир Вікторович. Після офіційного відкриття пан Богатир провів для учасників майстер-клас. Він поділився з учасниками власним досвідом юридичної роботи, надав корисні поради, які допоможуть утриматися від багатьох помилок студентам, які паралельно від навчання займаються юридичною практикою та молодим юристам-практикам.

Від імені організаційного комітету звернувся член Президії, віце-президент Українського молодіжного правничого союзу Олександр Клименко, який розповів про формат та мету даної Школи і шкіл, які вже систематично проводяться в Україні (це вже третя Школа, перша проходила з 01-06 лютого 2011 року в Закарпатській області, друга – 26 червня по 1 липня 2011 року у м. Одеса, примітка редакції). Також, Олександр зачитав привітання від Адміністрації Президента України учасникам та організаторам Всеукраїнської правової школи.

Після офіційного відкриття та майстер-класу Курдельчука Д. М., на якому він розповів про ті проблеми, які можуть виникнути в молодого юриста на початку його кар’єри, та поділився, як не втрати при цьому рівновагу та вирости в професійному плані, та майстер-класу Богатиря В. В. учасники Школи мали змогу прослухати ще один майстер-клас від партнера юридичної фірми «Юстем» - Делидивки Сергія Григоровича. Обговорювалося питання, яке стосується прийнятого Податкового кодексу та змін до нього, новели які у ньому розміщенні та яким чином це вплинуло, впливає та буде вливати на відносини, що виникають, змінюються та припиняються у податковій сфері.

Також учасники Школи мали змогу відвідати тренінги тренерів з публічної та телевізійної комунікації тренінгової групи «Сова 2» Гусейнової Регіни та Трощинської Тетяни, партнера адвокатської контори Євстігнєєва Андрія, партнера юридичної компанії «Делькредере», адвоката, арбітражного керуючого Василя Масюка, адвоката Тетяни Монтян, судді Господарського суду м. Києва Романа Самсіна, головного юрисконсульта групи компаній «Гео Альянс» Андрія Кривенка, партнера юридичної фірми «Легітимус» Миколи Очкольда, заступника Голови союзу юристів, члена Вищої кваліфікаційної комісії адвокатури при Кабінеті Міністрів України, Заслуженого юриста України Катерини Коваль, керівника «Бюро примирення Ірини Калінської», медіатора, адвоката Калінської Ірини Михайлівни







Комментариев нет:

Отправить комментарий