четверг, 28 октября 2010 г.

КУП НАНУ провів ІІ Міжнародну науково-практичну конференцію

Київський університет права НАН України другий рік поспіль проводив Міжнародну науково-практичну конференцію «Сучасні проблеми правової системи України.

У роботі науково-практичної конференції взяли участь молоді вчені, аспіранти та студенти провідних навчальних закладів та установ, зокрема: Міністерства юстиції України, Інституту держави і права ім. В.М.Корецького, Інституту законодавства Верховної Ради України, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національної академії внутрішніх справ, Національного університету «Одеська юридична академія», Донецького національного університету, Національного університету біоресурсів та природокористування України, Львівського національного університету імені Івана Франка, Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова, Київського університету туризму, економіки та права та інш.

До учасників конференції з привітальним словом звернувся Заступник Міністра юстиції В.В.Богатир, в якому зокрема зазначав, що в сучасному світі посилюються інтеграційні процеси в багатьох сферах суспільного життя। Це стосується і правової сфери। Світове співтовариство і держави надають важливого значення загальноправовим принципам і підтримують зближення різноманітних правових систем. Зростає інтерес до вивчення і взаємного використання досвіду розвитку національних законодавств, обміну правовою інформацією та науковими ідеями. Необхідність міжнародної співпраці, глобальні проблеми сучасності вимагають нового бачення існуючих правових проблем, для чого слід зосередити увагу на основних правових системах світу.

http://kul.kiev.ua/novini/kup-nanu-proviv-ii-mignarodnu-naukovo-praktichnu-konferenciju.html



Комментариев нет:

Отправить комментарий