вторник, 7 декабря 2010 г.

У Будинку офіційних прийомів Уряду проведено урочистий прийом з нагоди завершення „Програми розвитку лідерства 2010”

На урочисту церемонію запрошені слухачі та тренери „Програми розвитку лідерства 2010”, представники Головного управління державної служби України, Ради Школи вищого корпусу державної служби, представництва ПРООН в Україні, Секретаріату Кабінету Міністрів України.

З вітальним словом
до учасників церемонії закриття програм звернулися заступник Міністра Кабінету Міністрів України Юрій Аністратенко та Начальник Головного управління державної служби в Україні Тимофій Мотренко. Також гостей церемонії привітав керівник Служби публічних призначень Ірландії Браян Ендрюс, який особливо наголосив на важливості роботи, яку провела Школа за останній рік та висловили щирі сподівання, що почин Школи матиме продуктивне продовження і наступного року. Також поздоровили присутніх тренери „Програми розвитку лідерства 2010” Олександр Саврук та Віктор Котусенко, які висловили вдячність слухачам за їхню готовність не просто відвідувати запропоновані Школою модулі, але і вчитися застосовувати отримані навички у своїй повсякденній практиці, формувати нові погляди на свою роль лідерів державної служби та сприймати запропоновані тренерами інновації.

Після вітальних слів Начальник Головдержслужби Тимофій Мотренко вру
чив сертифікати слухачам Школи вищого корпусу державної служби, які протягом року відвідували модулі „Програми розвитку лідерства 2010”, серед яких був Заступник Министра юстиції України Володимир Богатир. Також від Головдержслужби було вручено подяки працівникам представництва ПРООН в Україні та проекту „Підтримка реформи державної служби в Україні”.

„Програма розвитку лідерства 2010” реалізовувалася Школ
ою вищого корпусу державної служби за підтримки проекту ПРООН „Підтримка реформи державної служби в Україні” та за фінансової допомоги Уряду Ірландії

http://www.guds.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=378183&cat_id=34595

http://www.school.gov.ua/


Комментариев нет:

Отправить комментарий