пятница, 10 декабря 2010 г.

Урочистості з нагоди відзначення переможців та лауреатів щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» 2010 року

Метою Конкурсу, який проводиться третій рік поспіль, є комплексне підвищення кваліфікації державних службовців, а також підтримка професіоналів у сфері державного управління, поширення досвіду їх діяльності, виховання на їх прикладі молодих спеціалістів, покращення якості надання послуг громадянам, підвищення ролі та популяризації професії державного службовця, формування позитивної суспільної думки щодо престижу державної служби.

З вітальним словом до учасників конкурсу звернувся Голова Організаційного комітету, Начальник Головдержслужби Тимофій Мотренко, наголосивши, що «лідерство – це здатність вести за собою в екстраординарних умовах». Тимофій Мотренко підкреслив:«Любов до своєї країни – це ірраціональна річ: вона або є, або її немає. Головною для державних службовців має бути ідея служіння, яка передбачає служіння батьківщині», а також додав, що «європейські країни успішні, бо в них є цілий клас аристократії, а аристократії без любові й без служіння батьківщині не існує».

Переможців конкурсу запросили на сцену для нагородження в номінаціях «Кращий спеціаліст» та «Кращий керівник». Оголосив про рішення Організаційного комітету Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» щодо розподілу третіх місць заступник Міністра юстиції України Володимир Богатир та член Оргкомітету, проректор з науково-педагогічної роботи Академії муніципального управління Тамара Іванова.






http://www.guds.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=379122&cat_id=34595

Комментариев нет:

Отправить комментарий